Isnin, 11 Ogos 2008

hari ini dalam sejarah

buat ke sekian kalinya, komputer saya bertukar menjadi objek yang bodoh.
tengah duk sedap mengadap..
plop!!!dia restart tanpa gua pinta.
gua sambung balik buat kerja.
sambung punya sambung,
plop!!
gelap..
yg ada hanya tulisan kaler merah 'check signal cable'.
gua tekan punat on.
'tak idup la pulak..pantek laaaaaa,'bebel gua.
ckp bnyk tak guna,gua format satu kali tgok apa cerita.
sambil format sambil sembang ngan member gua.
kejap tekan next,kejap tekan f8,L dan bermacam2 butang lagi.
sampai satu part dia tny nak delete partition yg mana.
gua dengan mata tengok tak tgok ke skrin rilek je tekan apa butang tah tadi.
usai siap semua, gua pn nak install la apajadah yg nk pakai tanpa buang masa.
gua bukak my computer,bukak D..

wei pukimak!!!mana folder2 gua???

komen pihak terlibat.
'abis la riko tachibana gua dalam tu...,'

6 comments:

rahimin idris berkata... [Reply]

hahaha nasib lu kurang baik la. kira bukan sejarah hitam lagi. dah rentung beb. kalau ajar pakai itu kompiter amacam? hahaha

poyotito's berkata... [Reply]

rahimin,
tu la pasei.
abis hilang koleksi porno terbaik gua.

alif-mikail berkata... [Reply]

koi sarankan aok guna.. reciver myfiles.. confirm dpt..

P/S - tu pun kalu tak buat format ALL..

poyotito's berkata... [Reply]

alif,
gone gaye tu?
koi mana reti weh..
format pun ikut dan je.

adi berkata... [Reply]

kurang bekalan porno lah kau skang yek .. huhuhuhu

poyotito's berkata... [Reply]

adi,
takpa.gua dalam usaha mengumpul balik koleksi2 gua tu.
hahaha