Selasa, 28 Oktober 2008

nota kecik dari jauh

gua mengalami ketagih nak menaip.
tapi takde arah budak2 kat cc kampung gua ni pehh serupa tak pernah tengok orang menaip.jadi gua sangat malu nak menaip
ini pun gua taip secara turbo.

49 comments:

hanis berkata... [Reply]

hikhik...sengal.

Umie berkata... [Reply]

lu nak ckp yg lu penaip paling pantas le nih..

Marzuki berkata... [Reply]

ko on9 kt cc je ke?

DarabDua berkata... [Reply]

same macam cc kt kg gua. pantang tgk menaip saja serbu macam lalat urung taik. tuh belum gua bukak frenster tgk muka gadis.
gua syak ni peel bdak zaman skang.
haha~

Dzulkarnain Mohamad berkata... [Reply]

sindrom baru la ni..

mcm cikungnya(ntah btul x eja)

biskutrajin berkata... [Reply]

hoh...kalo bebudak kg dh jumpe cc..keje dorg men GAME manjang...ni suda pelik ni bile dorg nengok ko menaip...ko taip cm wat asainment kot

cikin berkata... [Reply]

esok lusa ko bwk kelambu gi cc. asal ko duduk je, ko kelubung siap² dgn pc tu skali. so, xde la budak² datang menjenguk. hahahha..

Qaseh.Darwisy berkata... [Reply]

alaa...kan menaip ni mcm budak2 pandai..mesti budak2 tu respek gila kat ko..ala2 genius la..

bungaditepijalan berkata... [Reply]

heheheee.
bape pth perkataan seminit nieh?

Don Balon berkata... [Reply]

Aok nok cakap kampung aok ada cc la tu..kampung koi pun ader la.. hehe

.::c!kzUrA::. berkata... [Reply]

oo eksen la tu die mnaip laju..jom lumbe mnaip!!keh keh...

ala biase la tu kt kg..mmg kalu kite mnaip laju pehtu gune 10 jari n tak pndg keyboard..kompom org jeling2.. ;P

tasikmerah berkata... [Reply]

lu patut ajor bebudak tu menaip..

ha ha.

Izzah Malik berkata... [Reply]

haha,tau xpe. rase kat tempat aku,kalau buke blog pun berkerumun gaknye nak tengok.

alah,cc pun penuh budak kecik main cs je.

Che Sue berkata... [Reply]

blog je aa guna hp..lengkali beli hp sony...baru solid buley berblog dlm tu...

ilazz berkata... [Reply]

len kali meh balik kg wa. Wat apa pun pun dorang x heran :P

~huhuhu~

susu dalam botol berkata... [Reply]

wah. sanggup ke cc menaip blog. hebat! ;)

Redzwan Abdullah berkata... [Reply]

Cakap je la malas nak tulis tapi rajin nak post entri...
Haha...
Aku paham...

ms.eafatihah berkata... [Reply]

haha!sempat lagi ge cc nak menulis..good!!hang neh memang xbusy.heh!

kecik berkata... [Reply]

lu ckp lu dok mana, wa nak pi terjah tempat lu!

Nuts@Kacc berkata... [Reply]

meh2 dtg kg aku...sah sapa pun tak kisah...heheh...

Dani Izwan zainol berkata... [Reply]

hahaha. pemalu rupenye!

Encik Bibir berkata... [Reply]

kalo kt kg gua , bdak2 siap tolong taip kn bile tgk gua gi tandas jp.

Suka Bebel berkata... [Reply]

aku rasa orang kg aok mmg mcmtu lah termasuk ngan aok skali sbb tu aok gian.hehe

LediAgli berkata... [Reply]

gua rasa... kampung lu dah advance.. diorang guna voice sensor.. lu sorang je pakai kebot

l.i.f.e berkata... [Reply]

hahaha...kamu mmg sengal

BuRn berkata... [Reply]

meh nk bagi cadangan sket...type la kat rumah, sep dlm word ke note pad ke...pastu gi cc paste la selaju mungking kt blog hang tuh.bernas ape cadangan gua nih

farah sr berkata... [Reply]

ceh!
sanggup gi cc semata nak menaip entri pendek?
mmg gian dah ni

Ojie berkata... [Reply]

hahaha patut la ciput je..kalo tak, berjela2 karangan lu..huhu

alif-mikail berkata... [Reply]

heh! kire aok dah glamer sekarang.. celebrity tu beb! ape lagi.. kasi autograph la sama bebudak jengka nun! heh!

akumasihdisini berkata... [Reply]

apa ke hulu sgt bebudok kg aok tue...(mcm laa kg aku nie bandar sesgt nye) kat tempat koi kalau dok kat cc...bising ya amat...bebudok baik melayu ke cine ke...bantai main game...pastue siap dengan bertempik bersorak lagi...hai bebudok zaman sekarang nie....macam2 laku peel!

Rahimin Idris berkata... [Reply]

gua kadang-kadang kalau lenguh tangan pakai hidung je taip!

chopstick berkata... [Reply]

macam2 la kamu ni...

Si Kachak Suparjo berkata... [Reply]

Diorang bangge,
kat kampung diorang ade blogga rupa Matt Damon.

ha ha.

padelkopak berkata... [Reply]

lu kat kg ek??cuti sem ke ape ni?

*slumber lu men jep cs*

Pengejar Masa berkata... [Reply]

apa kejadahnya?

benjamin aka pekik lunak berkata... [Reply]

hahahah

one love berkata... [Reply]

tang usaha tu yang aku suka!

kat mana kau ha?
aku nak pegi meminang!

aku suka lelaki yang rajin nih!
heheheehheh :p

e-leeyana berkata... [Reply]

turbo??? wahhhh

Darkheart berkata... [Reply]

tah2 bebudak tu tgk idng kamu ade bende terjuntai kot.......

kusutkusut berkata... [Reply]

menaip scra turbo..
erkk..leh msk world record arr ko poyos!!~

nurain berkata... [Reply]

wahaha..ini mcam punya manusia pon ada ka..ajor la dak2 skali..dapt phale kat ko~

man_helang berkata... [Reply]

mampuih ko nak balas komen2 belambok gile...ha ha ha

denanz berkata... [Reply]

sokong man.
n3 4 baris jer.
hampeh!

.farah. berkata... [Reply]

hee..kalo dh ketagih..takire dimana saja berada mao on9.. :)

~::kAziRa::~ berkata... [Reply]

ni org femes namenye..
n3 4 baris..
comment nyer 44 ulas..

afred berkata... [Reply]

baru 4 baris lu taip, dah 45 komen. this is madnesss.. hahaha.. segan segan, x poyotito la beb, kalau makwe tgk lain la cite. hahhaahhaha

KARKADEWA berkata... [Reply]

ye2...
mmg rmi yg kate lu ni mmg laju...
cube lu taip 44 baris dlm mase 16.35 saat sambil makan murtabak menggunakan tgn kiri diselang-seli dgn bacaan rukun negara...
lu mampu?lu mmg king turbo...
ingat...
anda mampu mengubahnye...

Ahmad Azrin Aziz berkata... [Reply]

aku pernah mengalaminya..

aku buat2 tak tahu je..

poyotito's berkata... [Reply]

hanis,
ah lu pun sama juga.

umie,
haha
mana ada. gua nak kabor gua takleh update je. segan budok ramei nengok gua tulis menda..

marzuki,
iye la.rumah gua kat kampung mana intenet beb!cengkenit ada la..

darabdua,
hah!itu la dianya!
gua memang setuju sangat. tak senonoh lalu peel..

dzul,
betul la tu gamaknya. gua mana tahu.
buah ciku gua tau la..

biskut,
ye sungguh wei!!
penuh budak2 main cs dengan need for speed. yang main sorang,yang tengok sampai 3,4 orang.

cikin,
peh praktikal juga bunyinya tuh!

qaseh,
haha gitu la kot!

bunga,
entah!gua senapas je taip tuh..
ramei ngat orang ari tuh. segan gua nak menaip.

don,
ada memang ada. tapi intenet dia bapok lembapnye..hamun menunggu..

cikzura,
haha gua setuju sangat dengan lu. diorang nak cari huruf Q pun lama.
ah gua mula2 dulu gitu juga..

tasik,
ah ,malas la.
kalau makwe semangat juga..

izzah,
haha gua tengok biasa puak tu main cs, need for speed,dengan bola. intenet haram tak bukak pun..

che sue,
hp sony gua baru je hilang..
tapi gua haram tak pernah try pun masa ada dulu. gua syak dia melibatkan kredit. tu yg gua goyang nak try..

ilazz,
pehh!kampung lu kat mana dah?
gua nak packing kain baju dah ni

susu,
dia datang ketagih tu memang tak dapat nak halang dah beb!

redz,
gua segan beb! lu lain la..

ms.eafatihah,
ketagih beb..ketagih..

kecik,
ah lu jangan.. kang lu kena ngorat ngan budak kampung gua,gua tak tau..

nuts,
makwe ramei dok kampung lu tuh?

dani,
segan tengok dek orang..

encik bibir,
kes2 gitu memang biasa terjadi. kena tengah nak komen myspace peh macam2 dihantor ke makwe. bongok lalu...

sukabebel,
puak tu gian ke menda lain..

lediagli,
haha boleh jadi juga teori lu tuh!

life,
itu la. banyak buat kerja berat gamaknya..
HEH!

burn,
bernas memang bernas. tapi kompiter kat rumah gua dah lama jahanam. hari2 bahan dok main game je maunya tak bangang menatang tu..

farahsr,
lu memang memahami jiwa gua beb!

ojie,
itu la..gua dah taip sikit story asal sebenarnya..

alif,
gua kalau makwe bukan takat autograf je gua bagi..
haha

akumasihdisini,
sini pun supe juga.. kena main counter strike peh dah macam berperang sungguh!

rahimin,
lu lain..lu selebrity beb!
haha

chopstick,
:):):)

si kachak,
ah lu jangan kuat sangat la.
gua kalau boleh taknak orang tahu.
hahaha

padel,
gua cuti saja2 sebelum final.
cs sini pesen lama punya. gua tak biasa. memangjang kena snipe! barua betul

pengejar masa,
gua tak tau nak jawab apa.

benjamin,
:)

one love,
molek juga tuh!
lu datang cuti sekolah ni la..
HO HO!

e-leeyana,
lu memang patut rasa kagum.
HO HO!

dark,
ah tengok dari belakang mana nampak beb!

kusut,
gua segan sikit record2 nih
hahha

nurain,
ah kalau makwe nka juga gua ajor..

man,
gua tengah membalas la nih..
:)

denanz,
haha abis takkan gua nak larang pulak..

farah,
heh!ye betul tu saudari..
ah lu pun biasa ketagih juga ni...

kazira,
mana ada beb!
*sambil paling muka*

afred,
ah kalau makwe memang gua taip sampai tangan berurat la..
haha

karkadewa,
peh!mampuih gua beb!
lu try dulu la tengok apa jadi..

ahmad,
gua nak buat tak tau menda,budak2 sibuk nak baca menda gua taip. tak ke segan gua tuh?