Isnin, 10 November 2008

kari kepala anjing haram dimakan begitu saja

kosong.
kepala hotak gua 'rasa macam kosong'. kejap2 termenung,kejap2 termenung. gua macam depress tapi tak. dah lama gua tak into scene depress2 ni. nak kabor hepi, tak hepi mana juga. yang gua tau gua tak berapa nak gembira dengan keadaan gua sekarang.
gua syak ini semua sebab gua dah lupa gua ni manusia je atas bumi ni..

satu.
semenjak gua pulang dari kampung tempoh hari gua rasa malas nak update blog.
entah kenapa gua dah rasa macam bosan. bak kata king dia berat ke takde feel. itu hari kemain ketagih lagi.yang baru ni pun gua saja sambung sebab dah tulis sikit.
gua syak ini karma. tapi karma pesen menda gitu?

dua.
disebabkan oleh jadual makan ubat gua yang bersepai dan tidak teratur, jadi sekarang tangan gua dah jadi sakit balik. tak dan masuk seminggu ubat dah taktau mana duduk.
balik kampung esok gua nak pergi urut.

tiga.
gua berkenan betul dengan satu G SHOCK tu. RM1 je harga dia gua tengok..gua dah up RM2. harap2 takdelah orang bid.
err..sapa tau camana dah nak membayor kat mylelong tuh? haram takde nombor akaun pun situ..

59 comments:

Dani Izwan zainol berkata... [Reply]

hahaha..mcm2 la ko nih..jom esok ikut aku lepak pkns bangi..takpun metro kajang..ko pilih..nak lepak pasaraya hugo dah takde plak..ko pk.

Marzuki berkata... [Reply]

nanti aku bid rm2.50

*gelak besau*

dila raden berkata... [Reply]

kejap,


mana cerita pasal kari kepala anjing?
sia-sia gua kena tipu pepagi buta ni!

CIT!

ms.eafatihah berkata... [Reply]

dow..mane kari kepale hanjeng tuh?kencing kuat!!

Ojie berkata... [Reply]

gua syak lu mengalami gangguan emosi separa normal lah..


err pkns bangi sudah maju kah? owhh gua rindu bangi tp gua juga sudah black listed kan tpt itu..

one love berkata... [Reply]

yup, kari kepala anjing haram dimakan begitu saja TANPA dicicah dengan nasi kepala babi!

:p

Rajuna berkata... [Reply]

urut beb.
memang melegakan.
aku sendiri mengamalkan urutan.


ceh.

poyotito's berkata... [Reply]

dani,
lu biar betik?
gua nak kena pergi hong kong esok nih.
HA HA!

marzuki,
jangan la woi!!

ojie,
maju juga la kot compared dengan kampung gua. heh!
black list kenapa pulak dah?

one love,
peh advance betul lu nih

rajuna,
HA HA HA!
tak boleh blah betul ayat lu beb

dila, fatihah,
yang demeh berkenan sangat ke kari kepala anjing tu kenapa?

k.e.r.i. berkata... [Reply]

aku bersangka baik.

entry ni mesti ada sambungan pasal kari kepala hanjing.

-flip.flop- berkata... [Reply]

aku nak komen yang no 3.
aku rasa menjelang esok mesti rega G SHOCK tu dah menjangkau RM 200. huhu.. aku nak g bid la...

Qaseh.Darwisy berkata... [Reply]

aku syak ko ni jiwa kacau beb..

ilazz berkata... [Reply]

pe kena mengena kari kapla anjing ngn citer ko nih? Pepagi dah citer psl najis mughallazah .. :P

Suka Bebel berkata... [Reply]

g-shock mende rege seringgit? ni yg terasa nak tayang aku punya giez ni, aku pow cina kat sunway pyramid biar kasi aku special harga.hehe

my hidden stories berkata... [Reply]

makan ubat?

kamu sakit kah?

Pengejar Masa berkata... [Reply]

kari kepala anjing? kontroversi la sangat!

biskutrajin berkata... [Reply]

hoih ....kate final...g menelaah....( ciri2 chekgu dh terpancar dh ni...;P)

mrblind berkata... [Reply]

apa kena tajuk dengan entri lu ni..puas gua fikir..ceh

tasikmerah berkata... [Reply]

tangan lu tu angkara ulor sawa hari tu ke?

gua ada petua. cuba lu try sup semut ipoh.. 2 mangkuk 2 jam sekali..

ha ha.

Nazra berkata... [Reply]

heh
kompem org myanmar akan beli kari nih,
haha
(~_~)

sultan berkata... [Reply]

rase nk malas nk update tu wabak jangka masa pendek je tu...

pasni aku syak ko musti update blog ngan rakusnye...

haha...

padelkopak berkata... [Reply]

ah lu jgn macam2 brader!!kite baru setahun jagung, xkan dah nak quit?

rahimin idris berkata... [Reply]

woi, gua pun boring gak nak update ni. gua ingat nak upah orang la update blog ni!

af [ R ] ed berkata... [Reply]

lu lonely ni beb, simptom simptom ni biase ngn aku.. hahaha mane awek yg lu sebok dok kabor kabor dlm blog ?

Dzulkarnain Mohamad berkata... [Reply]

esok dia mari balik la semangat tu..hahaha

eh ubat apa yg aok crita..ubat patuk ular ke.dah lama aok mkn tak kebah2 lg ke?

hanis berkata... [Reply]

hohoho~

hanis berkata... [Reply]

binawe loh!

Radius.F berkata... [Reply]

lu kena pegi bertapa kat gunung senyum.. kot2 dpt idea letup tahap
tok gajah..

miezi berkata... [Reply]

ada la no account.cuba tgk btl2

yoshz berkata... [Reply]

nah amik ni 4 ringgit. beli g-shok tu dua..

e-leeyana berkata... [Reply]

heh...eh, klo patah (err patah ke?)...bhye urut2 nih...sbb byk kes makin teruk...tp klo nk cbe ok je...

alamaks...dont mls2 lorr

susu dalam botol berkata... [Reply]

mungkin kau mula muak dgn keadaan sekeliling. hmmm.

DarabDua berkata... [Reply]

hoh! jiwa kacau gua syak nih.
awek lu kena kebas ngan mat bangla apa?
cantas kepala saja. jgn dok bagi muka

APE-KO-KESAH???? berkata... [Reply]

koi rase kan...aok bosan sbb dah kurang awek romen...erk...komen blog oak nie kan...wakakakaka

Che Sue berkata... [Reply]

berdadah tak ikut waktu tu pasai aa tu...otak tak center dah...
innalillahhhh...oppss!

chika berkata... [Reply]

kenapa kari kepala anjing?

kenapa bukan kari kepala kucing?

kenapa bukan kari kepala lembu?

kenapa?

utopia berkata... [Reply]

emmm.. rajin2 makan ubat nnti melarat...
emm mylelong semua owner barang bet mesti letak harga tinggi jgn harap nak beli dgn harga murah

this.is.not.me berkata... [Reply]

bai..lu sakit ke??
xpun lu gi layan tido sedas due..pastuh okeh la kot..huhu

poyotito's berkata... [Reply]

keri,
peh!lu ni memang baik budaknya gua agak.

flipflop,
ah!dah ada orang bid RM10 beb! cilakak betul.

qaseh,
kacau tak kacau mana juga ni..

ilazz,
ni lagi sorang. berkenan betul ke anjing tu kenapa?

suka,
g shock kat mylelong tu la..
dah closed dah item tu. orang lain dah bid rm10.

my hidden stories,
ha'ah!gua sakit. kenapa?

pengejar masa,
haha rilek beb.

mrblind,
gua main taram saja tajuk dia.
haha

tasik,
lu nak gua jadi bongok seumur hidup ke apa nih?

nazra,
gua pun syak macam tu juga..

sultan,
gua percaya kat lu pasal lu senior scene blogging ni.
HEH!

padel,
itu la. ah gua wakil ke lu je la.
amacam?

rahimin,
ah!lu selebriti min. boleh la upah orang..
HO HO!

dzul,
ha!ubat tu la. itu hari dah molek. ni dia jadi bengkak. keh rasa urat dia bengkak..

hanis,
sapa?lu ke?
heh!

radius.f,
orait juga bunyinya tu. kalau gua pergi berdua orait tak?

miezi,
gua haram tak jumpa pun!!!!!

yoshz,
lu nak satu ke apa ni??

eleeyana,
bukan patah la. urat bengkak je..
ni urut sepam dua molek la ni..

susu,
peh!!gua rasa itu jawapan yang paling mungkin sekali.

che sue,
itu la..pesen dadah gini gua tak gemor sangat..
HEH!

chika,
kari kepala anjing la baru macam haram bunyinya.

utopia,
betul la tu. owner dia gua syak up padu2 nih. cilanat betul.

thisisnotme,
cadangan lu tu memang boleh pakai.

afred, darabdua, ape ko kesah?,
CILAKAK!
INI SEMUA TAK ADA KENA MENGENA DENGAN MAKWE!!

farah sr berkata... [Reply]

peh!
tajuk lain, citer lain..

John Doe berkata... [Reply]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
John Doe berkata... [Reply]

ko rasa anjing makan kari tak?

.farah. berkata... [Reply]

lu ni knapa bai? meh cite kt gua pehal lu ni emo sgt..meh dekat dgn gua mehh..

alif-mikail berkata... [Reply]

weh!.. hari tu koi pergi jengka..
tapi ah! nak cite pun malas.. ehehhhe

Si Kachak Suparjo berkata... [Reply]

Kari kepala kobra sedap ooooo.

pjoe berkata... [Reply]

g shock ke g shack?
tgk betul2 beb
hehe

Redzwan Abdullah berkata... [Reply]

aok da normal da nie...
kalo aok separa normal mmg aok akan rajin tulih blog..
huhuhuh

man_helang berkata... [Reply]

aku saja nak kasi komen...nak tambah koleksi ko...bia banyak sket...ha ha ha

Danielle_Corleone berkata... [Reply]

Tajuknya memanaskan suasana! hehe.

pipiyapong berkata... [Reply]

lu pernah makan kari kepala pengakap?

~Cinta Milo Ais~ berkata... [Reply]

ko pun dah kena virus malas nak update ke...makan ubat bebanyak sembuh la tuh...aku malas nak makan ubat nih hehehe

Fadh berkata... [Reply]

aku sekadar menyibukkan diri komen kat sini supaya ko akan sibuk menjawab komen sehinggakan ko sibuk dan kembali menyibukkan diri ko kat blog...apa kebenda yang aku tulis nie?

gayour berkata... [Reply]

lu malas nak update blog?

gua plak tak cukup masa/tak ada masa nak updatekan blog.

ARGHHHHHH!

cikin berkata... [Reply]

haish, len macam je bunyik entry ko kali ni? ko salah makan obat ke?

Umie berkata... [Reply]

ehh..pasaraya hugo dah tutup??? kenapa ko tak bgtau aku pun??? huhu

Urat bengkak??? tak payah urut beb... ko cari ular sawa sekor suh dia gigit balik tang urat bengkak tu...kompem baik semula...hahaha

farhanaLicious berkata... [Reply]

kesian. hahaha!!!

BudAk hijAu berkata... [Reply]

mane kari kepala anjingnyer...?
hidup2 di tipu...
haih~

bungaditepijalan berkata... [Reply]

tehehhehe.
mmg awak nie separa normal.
takpe.
saya suka baca.
:)

poyotito's berkata... [Reply]

farah sr,
kari kepala anjing tu haram wei. lu berkenan sangat ke tajuk tu kenapa?

john doe,
makan time hari perayaan beliau je la kot.
ke aok rasa camana?
HA HA!

.farah.,
lu la punya pasal!
HA HA!

alif,
gampit!aok memang mengidam penampor koi ni koi rasa.

si kachak,
lu dah try? cilakak! tak hello dah gua.

pjoe,
dia tulis situ g shock.
tak tau kot sampai kat tangan esok g shack.
memang gua lempang mylelong tuh!

redz,
ha!boleh jadi juga tuh.
cekap juga aok nih

man helang,
lu dari hari tu dah buat peel tak senonoh ni.
haih..

danielle,
is that so?
peh terspeaking pulak gua

pipiyapong,
belum king! lu dah try?
resepi kari kepala tali pinggang lu pun gua belum lagi ni.

cinta milo ais,
ah lu bercinta ni gua syak..
tu pasal malas update.

fadh,
ah!ngape dah aok nih?
cc dah nak tutup ke apa?

gayour,
lu tip top beb! maunya tak sibuk..

cikin,
haha cilakak!
ubat gua hilang ni,tu pasal jadi gini.

umie,
peh!lu memang suka gua kena gigit gamaknya ni
hampagas!

farhanalicous,
pesen gini gua jadi konpius nih!
lu kesian ke tidak nih?

budak hijau,
ni lagi sorang.
berkenan betul lu dengan kari kepala anjing ye?
nantilah gua buat satu ke lu

bunga,
peh!jangan la berawak2 dengan saya.. panggil je john.
PHEW!!!!!!

valsa nine berkata... [Reply]

Gshock singgit?? nak duaaa!!