Khamis, 20 November 2008

serius # 2

Assalamualaikum

Dengan penuh kesyukuran,setepak sireh, sejambak mawar, bla..bla..bla.., sejug sirap, dan sekeping kad jemputan gua hulurkan kat lu orang semua, Tuan,puan,makcik pakcik, gadis-gadis,brader-brader, member-member semua, dan seme2 la mana ada ke majlis kahwin saya,

poyotito's Abdullah dan pasangan saya, Meisa Kuroki la siapa lagi.

dialamat

poyotito's
Jengka 18,pahang.


mana free dan nak makan free dijemput datang.
semua boleh datang tidak mengira jantina.
makwe dialu-alukan.

***

nota: kenduri kahwin kakak gua 22hb 11 ni beb!
mana senang datang la jengka.
diulangi makwe dialu-alukan.
gua serius jemput demeh ni wei.

36 comments:

this.is.not.me berkata... [Reply]

ala bai..lu mention nama gua kt mak lu,kompem mak lu kasik punye!
haha


ps:gua nk duk mkn kt meja pengantin okehh??

miezi berkata... [Reply]

kalau dekat dah lama aku sampai. pantang ni ada makan2 free!!

af [ R ] ed berkata... [Reply]

ahhhhh, ni yang gua suke ni, lu jadi waiter gua ke beb ? hahaha. lu bile lagi nk dtg seru ?

KARKADEWA berkata... [Reply]

ade makwe ni yg buat gua jadi x keruan ni...
membuak2 nafsu jantan gua...

chika berkata... [Reply]

ishk. tension. tadi dah post komen tapi tak ada rupanya. taknak komen dah. serik

kah kah.

komen tadi :
ingatkan anda yang akan menikah. tunggu anda nikah, jemputlah saya okek.

gagaga

cuteaslina berkata... [Reply]

huhu...aku nak makan free jugak!! tapi aku ader paper plak la 22 hb tuh...pos kat aku je la bley? huhu...

aku blaja kat unisel...ipts kan pelik2...jadi, aku pun pelik jugak la sebab belum cuti...tengah exam tak abeh2 lagi nih...

nak makan freeee!!!!!waaa~~~!!!

Encik Bibir berkata... [Reply]

gua nak jadi pengantin bley?

Dani Izwan zainol berkata... [Reply]

eh dgn Meisa Kuroki?
bkn aritu lu ckp dgn marie ozawa ke?

butterflytwinlove berkata... [Reply]

direnjis renjis dipilis..
tak lama lagi leh dapat anak sedara..
besttt..+)

anzai san berkata... [Reply]

kuroki tue..

aku nyer ex dowh!!

take care k!!!

DarabDua berkata... [Reply]

cilakak!
berat ke gadis saja.
nih gua pegi kalu, silap2 kena jadi tukap topap kuah.
ceh!

-flip.flop- berkata... [Reply]

mkn free??? aku mmg takleh dgr ade mkn pree nie... satu lg..pntang nenek aku klu org dah jemput kita tak g...

Suka Bebel berkata... [Reply]

buat gimik bikin gempak je.aku yg heboh nak kawen tau2 kau yg kawen dulu, mana bleh blah?nsb baik akak ko yg kawen.hehe

hanis berkata... [Reply]

lor... ko dah nak kawen kew...
taniah2....
huhuhu~

mrblind berkata... [Reply]

kakak lu dah lepas..lu bile lagi brader..takkan asyik nak tembak cicak je kot..hahahaha

Che Sue berkata... [Reply]

peh tergugur sat jantung ingat lu yg kawen...
(sambil kutip balik jantung, tiup2 sapu2 boh blk)

.farah. berkata... [Reply]

erk.gua ingt lu yg kawen..hati dah berdebor ni.cilakak!

rahimin idris berkata... [Reply]

alamat tak bagi. buat kat kilang sawit jengka18 ke?

one love berkata... [Reply]

kalau boleh, memang nak datang...
TAPI...
makanlah portion aku tu yer..

huhuhu!

btw, selamat berkahwin buat kakak lu :)

Fadh berkata... [Reply]

serius tapi tak ikhlas...kalau ye pun nak jemput...taruk laa kad kahwin...paling koman pun bagi laa alamat penuh...gua bab makan free nie on jer...gua dah join darabdua bab makan2 free nie

.::c!kzUrA::. berkata... [Reply]

wah..mcm nk pg jerk...tp jengka tu jauh sgt lah..aiya...rugi wooo

John Doe berkata... [Reply]

thanx bro..

Qaseh.Darwisy berkata... [Reply]

ajak2 ayam serama nih!

cikin berkata... [Reply]

jemput kenduri akak ropernye. ingatkan kenduri lu. kalau kenduri lu bleh la dtg tumpang mkn meja pengantin. hahhahaa..

chika berkata... [Reply]

aku nak lauk meja pengantin bai.

ada bleh ka?

kecik berkata... [Reply]

weyh! ape cer. kite kawen serentak la! lu x taruk nama gua pesal? kan da janji same oguri shun!

tasikmerah berkata... [Reply]

ingat lu yg nk kawen.

utopia berkata... [Reply]

emm alamak
makan free nak datang nie...
emm spe punya awk ke kakak awk punya masjid nie

adiospunk berkata... [Reply]

ehh !!
kau lambat jemput la
20 minit away je padehal, bukan jauh pun.

esok kerje .. kalau nak cuti kena apply seminggu awal.

len kali nak ajak jantan pelahap cam aku makan free , bagitau le awal2 sikit

@tune® berkata... [Reply]

tahniah!!sbb dapat abg ipar..leh buli kn???

apek terror berkata... [Reply]

baryani kambing x? sempat gua desup jap nie...

allelujah_alle berkata... [Reply]

mandai metui muat gimik dia nie..
anyway suke bace ape yg ko repekkn

k.e.r.i. berkata... [Reply]

cun la.
leh makan free.
ngam2 aku holiday umah abang aku kat jengka 17.

LediAgli berkata... [Reply]

beb.. ingatkan betul lu nak kena kekah kenduri.. hish.

farhanaLicious berkata... [Reply]

jengka ada sampai 18 je ke?

alif-mikail berkata... [Reply]

kasi alamat penuh la..

aok ingat jengka 18 tu besar tuit je ke?

apa da.. apa aok takut koi antor surat ke? ceh!