Ahad, 23 November 2008

tag-tag juga ibubapa jangan dilupa

gua kena tag dek afred nih. peh! ini baru satu.bertambun lagi menunggu.ada beberapa lagi tag gua dapat kesan. wajib ke banyak2 tu wei?? gua syak lu orang nak mendera gua nih.. gua buat yang ni dulu pasal yang nih pendek je gayanya.

[1] Do you think you're hot?
hot kemenda la gua ni..

[2]Upload your favourite picture of you!


[3]Why do you like that picture.
sebab smart. haha

[4] When is your last time you ate pizza.
tahun lepas gamaknya.. gua dengan pizza memang tak kacip.

[5] The last song you listened to?
Izinkan selamanya namamu di hati - EYE
pheww!!!gua malu tulis ni beb!

[6] What are you doing right now beside this?
cucuh rokok lepas sebatang sebatang dan menaip sambil berdebor pasal dah lambat ni wehhh

[7]What name would you prefer beside yours.
de souza, mungkin.

People I tag.
[1] rahimin
[2] dzul
[3] farah
[4] tokmum
[5] dani izwan zainol

[8]Who is number 1?
budak jerantut.selebriti beb dia nih.takkan lu tak kenal?

[9] Number 3 is having relationship with?
dengan pakwe dia. mana la gua tahu siapa hahaha

[10] Say something about number 5.
dia tag gua suruh taruk gambor hok seksi. apa gila? gua bukan gadis.

[11]How about number 4?
peminat (video) maria ozawa.haha

[12] Who is number 2?
dzulkarnain nama dia. blog dia banyak cerita pesen angker. tapi letup hujung2. cilakak betul!tak percaya lu pergi tengok.

***
nota: dah.gua nak balik ni.mengamuk bapak gua ni kang. esok2 gua datang balik jenguk blog you all.(peh!you all.)

54 comments:

teddi berkata... [Reply]

eyahoo comment petama...
emm dia org mmg mnderakan kesian nye... sy harap awk xmenderakan org jugak

Izzah Malik berkata... [Reply]

memang kewl gambar itu,fuuiyoo=)

Umie berkata... [Reply]

semenjak ko ade gambar 'rasa smart' terus tuko panggilan 'lu' jadi 'you all'...

hohoho

af [ R ] ed berkata... [Reply]

lu kalau gambar x naked mmg x sah lu nk post, nak kasi makwe stim la tu. hahaha

butterflytwinlove berkata... [Reply]

serious smart pic tu..+)

miezi berkata... [Reply]

perghh..i ols menanti kunjungan you all. Eheh

this.is.not.me berkata... [Reply]

la..gua tgh plan nk ajak lu mkn pizza,sbb pizza je gua mmpu nk blnje lu..kensel2!

ps:hah..jgn lupa yg gua dh tag lu dgn sengaja bai!

Encik Bibir berkata... [Reply]

oooh, lu tak mkn pizza lu mkn apa beb?

pjoe berkata... [Reply]

lipat mau siot!
handal lu
masuk olimpik tros la!
haha

orensangkuit berkata... [Reply]

Izinkan selamanya namamu di hati - EYE ---> hahahahahhahahahahahhahaha

.::c!kzUrA::. berkata... [Reply]

haha jiwang gak mamat nih.. :p

rahimin idris berkata... [Reply]

cilakak. aku ada lima tag nak buat nih!

one love berkata... [Reply]

tak hot yer?
hehehe

mrblind berkata... [Reply]

woit..tag gua lu tak buat lagi..erkk..gua ada tag lu ke..hahaha..pesen pelupa..

ilazz berkata... [Reply]

Izinkan selamanya namamu di hati - EYE
pheww!!!gua malu tulis ni beb!

mmg patut pon ko malu. jiwang hampehs!! hehehe..

Pengejar Masa berkata... [Reply]

terjun tiruk Woooot!

tasikmerah berkata... [Reply]

Izinkan selamanya namamu di hati - EYE <--- ok la... ok la... gua izin.

ha ha.

.

Suka Bebel berkata... [Reply]

sungguh aku tak rajin nak layan tag2 nie.yg aku nak bebelkan pun tak terbebel inikan pulak nak jwb tag.kerja banyak, hati lak makin bergoncang bro!hehe

farah sr berkata... [Reply]

ko tag si farah anganbiasa tu kan?
bukan aku kan?

chopstick berkata... [Reply]

1. de souza...ai laikkk...

2. aku pun tak berapa ngam ngan pizza.lainla keepsi,memang peberet.

Hanim berkata... [Reply]

Erkkk...lagu EYE?! Ingatkan hardcore, rupanyer leleh. hahahahha

Radius.F berkata... [Reply]

woi, pesen terjun gini best buat kat sungai pahang.. time banjir pun best jugak

KARKADEWA berkata... [Reply]

pergh..
seksi..
nsb bek gua bkn pompuan...

sultan berkata... [Reply]

ape cite aku ada 8 juta tag lum settle lg ni...

Fadh berkata... [Reply]

bagus laa ko kena dera...aku mmg suka ya amat kalau ko kena tag...wei kawan2 tag lagi si poyo noe bebanyak...ha ha ha

@tune® berkata... [Reply]

lagu tuh ok lagi..kalau goyang inul??parah beb

anzai san berkata... [Reply]

siot jer kakah nie petik aku

as fancies maria ozawa!!

tokmum!!!

nant ader mase,

akan direply tagged t'sebut!!wait an see maaa..ciao!@

Dzulkarnain Mohamad berkata... [Reply]

gua kena tag dek poyotito..

[1] Do you think you're hot?
gua mmg tgh hot skang nih..

[2]Upload your favourite picture of you!
nasib baik kat comment box ni xleh upload gambo..hentidak gua pakat nak jawab tag lu kat sini sudah..

cikin berkata... [Reply]

tetiba aku jadi konfius tgk gambar tu. tu gambar lu masuk acara terjun tiruk eh? ke renang berirama? ke gimrama eh bro? hahahahahaaa...

l.i.f.e berkata... [Reply]

ape jenis tag gini lah hai...isks isks isks

cikhajar berkata... [Reply]

gambo melompat kt swimming pool erhh.. smart2....

chika berkata... [Reply]

gambar tu akan lebih cool kalau dalam pool ada jerung. tapi takpe. dolphine pon cukup.

susu dalam botol berkata... [Reply]

bila you nak balik ni? haha. (peh! you)

Rajuna berkata... [Reply]

maria ozawa is mai enemi!

haha

alia berkata... [Reply]

terjun tiruk...syoknya....

farhanaLicious berkata... [Reply]

rahimin selebriti. x tau pun.

syafiqah berkata... [Reply]

tak nak komen pasal entri ni. tapi nak komen pasal title entri ni. tak boleh blah betul. haha =P

Alice berkata... [Reply]

'izinkan namamu dihatiku selamanya'?
pehh..jiwang jugak lu ni. haha

gambar smart. :)

Cik Zura berkata... [Reply]

huhuhu..okey gak kalu lu hot.. hehehehehe... sorry gua datang men terjah jer.. cam lu terjah lam kolam tuh la... hehehehhehe

zairi berkata... [Reply]

summersoult berpusiiiing!!!!

cikhajar berkata... [Reply]

owh tuhan.. mudah2an si toto ini tak upload gambo nasik kenduri kawen dan udang panjat nenas serta hayam tergulik.. aminnn....

BudAk hijAu berkata... [Reply]

"Izinkan selamanya namamu di hati - EYE
pheww!!!gua malu tulis ni beb!"

~jiwang nak mati lu nie beb!!hahaha.

.farah. berkata... [Reply]

dah la name gua takde.tup tup kene tag.lu memang dah lame tak kene gune2 dgn gua nih.

zizou berkata... [Reply]

baler, ngape aok buat aksi anjing laut, haha

.farah. berkata... [Reply]

eh jap.gua lg.nak tnye lu bukan tag gua kan? kan? hehehe.tu kak farah sr kan..? kan? yess!! bukan gua! yahooo..

bunga binti nordin berkata... [Reply]

time ko terjun tuh ko ingat mak bapak tak?

muahahhaha

:D

blackpurple @ jowopinter berkata... [Reply]

Aku pun suka gambar itu. Huhuhu!

orensangkuit berkata... [Reply]

selamat adidiladha

Dani Izwan zainol berkata... [Reply]

alo brader..mane pegi nih..gua dah rindu sama lu..hahaha dah 3minggu baru gua sedar gua kena tag..ahhh, lu kasi langsai dulu gua punya hutang.haha

LediAgli berkata... [Reply]

stil tak paham nape gambo tuwh.. haih.. smart?

Danielle_Corleone berkata... [Reply]

balik baik2. hehehe.

chopstick berkata... [Reply]

pakwe..lu tak rindu kat makwe ke??=)

jane berkata... [Reply]

salam poyo,

klakar la bro. tulisan berabuk macam ganas...skali dengar lagu EYE...kahkah!

poyotito's berkata... [Reply]

teddi,
jangan riso. gua tak dera pesen gini. tak thrill.

izzah,
HOHO:))

umie,
haha cilakak
you all la baru macam dalam tibi

afred,
haha cilakak! lu memanjang kondem gua depan masyarakt je..

butterfly,
:))

miezi,
i sampai lambat skit kot.HOHO

thisisnotme,
lu blanja dunhill 14 sekotak pun gua dah bahagia bai.

encik bibir,
gua makan buah ciku.

pjoe,
gua segan nak kena pakai spenda saja tu beb

oren,
hahaha kemain suka lu ni.cilakak

cikzura,
bukan jiwang.ni romantik nama dia. hahha

rahimin,
lu selebriti,adat la.haha

one love,
gua tak hot.gua cool
HOHO!

mrblind,
entahnya.teruk dah lu nih

ilazz,
ah lu pun layan juga. jgn ingat gua tak tau..

pengejar masa,
:))

tasik,
haha cilakak!
ada aja akal dia

sukabebel,
gua layan semacam je mana dan. hahha

farahsr,
gua tag dua2. heh!

chopstick,
peh lu memang steady la makwe!!!!

hanim,
mana musim dah hardcore. orang layan leleh dah skang. hahhah

radius,
ah ye sgt weh!!!

karkadewa,
haha nasib baik juga la gua

sultan,
hah jenuh la nk jwb lapan juta tu beb

fadh,
ah suka sangat dia. silap pulak gua tak tag lu

atune,
peh goyang inul pernah jadi igauan gua juga tuh. hahha

anzai,
haha hakikat tu beb!! ado baru dop??
haha

dzul,
ah lu kalu makwe tag semangat je jawab, kalu gua...

cikin,
tu terjun tiruk gaya bebas tapi pengkhususan lipat belakang.

life,
tu la tu. gua layan je pesen menda pun.

cikhajar,
:))

chika,
cool memang cool la. tapi kang gua arwah sapa nak mesin rumput belakang rumah gua?

susudalam botol,
i bulan satu baru baliik. HOHO!

rajuna,
haha enemi gua jugak tuh haha

alia,
:))

farhanalicous,
lu tak tau?biar betik.
tak bercampur masyarakat lu ni agaknya.
hahha gua gurau ok

syafiqah,
haha jujur tu beb

alice,
peh lu pun dah pandai lu lu skang eh

cik zura,
terjah takpa.jangan terkam. haha

zairi,
pengaruh moero attack kuat lu nih

cikhajar,
don wori bebeh. gua mmg tak upload gambor makanan kat blog gua nih.

budak hijau,
haha jiwang runcit2 je beb

farah,
gua memang saja bagi lu ada kerja sikit

bunga,
gua tak ingat langsung!!!

jowopinter,
:))

orensangkuit,
salam aidiladha juga.

dani,
gua ada je beb!tapi masa mencemburui gua. apa boleh buat

lediagli,
ah lu ni tak tiruk langsung orangnya..

danieele,
:))

chopstick,
ah makwe,tanya kat sini segan la pakwe nak jawab.
hoho

jane,
gua jujur beb!haha