Rabu, 6 Mei 2009

hari-hari terakhir seorang student

Setelah sekian lama gua belajar bersungguh-sungguh secara ikut mood,dengan berakhirnya final presentation gua yang bersepah siang tadi, gua akhirnya bergelar,




penganggur.



Ok. Sekarang gua nak tanya, tempat kerja lu orang ada nak pakai bos tak?



Nota: Seperti biasa, gua doakan Ronaldo patah pinggang pijak dek Almunia pagi karang. Paling koman pun kaki tergeliat kena rembat dek Fabregas.

28 comments:

kecik berkata... [Reply]

ah, gua hari2 bergelar penganggur diraja weh!

eh,gua 1st!!!! ahahah

mira berkata... [Reply]

pakcik anggur,
tahniah.

pakcik anggur tak baik doakan ronaldo saya macam tu
kesian beliau.

Dani Izwan zainol berkata... [Reply]

tak salah gua, job street dgn jenjobs mmg tgh cari bos-bos penganggur.haha

af [ R ] ed berkata... [Reply]

Syarikat Burger Mat Salai ada buat franchais. Ade satu kat uni gua nie. lu pi la terai hantar resume. Kompem lu la bos, lu la tukang masak, lu la tukang balut. Amcm? ade bran ?

Redz da Tsar berkata... [Reply]

EIsh... Kenapa tak pijak2 Ronaldo tue? Biar sampai patah tulang belakang? Ronaldo dah la buat dua gol tadi... Ishk3...

Beb, Arsenal nak manager baru.. Lu apa macam? Liverpool lagi ka?Haha...

~Cinta Cukulet~ berkata... [Reply]

kena tak jadi pengepal ke penglimau ke..ni asyik2 penganggur je haha

alif-mikail berkata... [Reply]

MU 3 ..

MU 3 ..

MU 3 ..

hahahhaa.. aok apasal? ahahhaa

kira bungkus tapau la arsenal.. ahhaa

Suka Bebel berkata... [Reply]

nak jadi bos eh?bukak kompeni sendirik pastu panggil aku keje kat kompeni ko tu.aku pun dah seminggu menganggur balik ni.huhu

siot je MU tu, boleh menang plak malam tadik.benci benci benci!hehe

Fadh berkata... [Reply]

umah gua perlukan pengasuh baby? gua rasa lu layak...apply secara off line...berminat bleh blah ha ha ha

mrblind berkata... [Reply]

doa lu tak termakbul..hahahah

Don Balon berkata... [Reply]

Petik anggur pun stylistic ape...

weh aok grad kursus mender weh? mana tau koi boleh hulur2 ke rodonc2 yang berkenaan.. :)

HazirahMahadzir berkata... [Reply]

nk bos2 sj..sekeh kang!
ahaha

Darab Dua berkata... [Reply]

kalu jawatan kuli batak memang ada 2 kekosongan.
mahu?
haha~

Che Sue berkata... [Reply]

tahniah!
gua rasa jawatan perdana menteri paling ngam ngan lu..sila apply skang!

S.YanaZ berkata... [Reply]

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Kek Keju berkata... [Reply]

ape kata lu meniaga air sirap dpn umah lu. konfem lu buleh jd boss. hahahhaa..

Ahmad Azrin Aziz berkata... [Reply]

gua pun dah jadi penganggur sekarang ni.. mintak2 dpt smbung study lg..

doakan gua ye..

rahimin idris berkata... [Reply]

loding sawit dah la.

Don Balon berkata... [Reply]

Min,
koi sokong!
"Kurus tapi tegap" kuikui

@tune® berkata... [Reply]

welkam to the club!!

lu jadi bos gua la..
kite sesame nganggur..
modus operandi..lu carikan keje gua..
lu kan bos

AMMOSHAM berkata... [Reply]

simpan la rambut panjang...baru true ganggur

biskutrajin berkata... [Reply]

tempat aku nk pkai bos...BOSNIA HERZEGOVINA

BudAk hijAu berkata... [Reply]

tahniah!
akhirnya anda merasa juga jd penganggur...

NaD berkata... [Reply]

cet...
mintak keje terus nak jadik bos...
tak agak2...
isk3...
hahaha

fndrocka berkata... [Reply]

doa kau memag tak boleh blah..tapi doa kita agak sama.haha. belilah cd football manager..then kau boleh install untk cd tu utk jadkan diri kau manager.

balqissy berkata... [Reply]

nak kerja ke?
sila contact saya. serious.

balqissy berkata... [Reply]

nak kerja ke?
sila contact saya. serious.

KOMENG55 berkata... [Reply]

Ada om..bisa bikin apa ???