Jumaat, 2 November 2012

Singkat

Rupa rupanya lama betul dah gua tak update blog gua ni. Last itu hari bulan April. Ni dah masuk bulan November. Sekarang nak tulis apa menda pun dah tak reti. Sibuk sangat gua ni gamaknya mengejar kebahagiaan. Ni pun gua saja tulis nak kasi ngam ngam ada 12 entri tahun ni. Tak ada laa malu sangat jika dikira secara purata. Kakakaa.

7 comments:

Bozu berkata... [Reply]

murad murad, kau terlalu berlembut dengan dunia..

Wadi AR berkata... [Reply]

cepat betei update

hanie berkata... [Reply]

lu dgn kawan karib lu, lebai DD tu sama jek perangai..
ni lg satu wa tak puas hati.. ape hal link belog wa dh kena delete nih?








kakakakak. amecam wa punya tak puas hati?

-MsGoodNite- berkata... [Reply]

Bahagia, bahagia juga...

apa lagi gua nak komplen ni?! hurmm...

Tanpa Nama berkata... [Reply]

semoga berbahagialah hendaknya.

lepas ni lu bleh la buat cerita macam blog sembang kencang.

hehehe

LediAgli berkata... [Reply]

time nak taip tak cukup kaki tangan, time tak nak, berdarah otak pikir nak taip ape

S.YanaZ berkata... [Reply]

Selamat bernikoh ... O:-)