Jumaat, 20 Mei 2016

Bukan comeback

Kahkahkah tiga tahun dah aku tak tulis apa apa kat blog aku ni rupanya. Setelah di belek belek dekat draft banyak juga yang aku tulis tapi tak publish. Apahal entah aku tulis tapi tak publish. Aku rasa ni mesti kes aku konon konon nak keluor buku dulu. Last last buku ke mana blog pun tersadai. Mampos ko laa buku. Kahkahkah.

6 comments:

Amalina berkata... [Reply]

Selamat kembali!

Don Balon berkata... [Reply]

Kuikui..

Anok pun due dah dak?

Fadh berkata... [Reply]

pesen hangat2 taik ayang aok ni serupa laa mcm koi hahahaha

Dewi Aja berkata... [Reply]

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

فاتن الصاوى berkata... [Reply]



شركة المثالية للتنظيف بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المنازل بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المجالس بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف السجاد بالجيبل
شركة المثالية لتنظيف الشقق بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف الفلل بالجبيل
شركة المثالية لرش المبيدات بالجبيل
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف الكنب بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف البيوت بالجبيل

فاتن الصاوى berkata... [Reply]


شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف